CLOU has designed the interiors for the 42,000 sqm, 6-story shopping mall. Located at the western end of Beijing’s iconic Chan’an Avenue, this community mall will provide a new focal point for the Mentougou District.

A key design intention focuses on providing a creative social space on the mall’s top floor enticing visitors to visit, capture and share the design on social media. The vaulted double-height spaces were inspired both by Beijing’s imperial archways and the light-flooded renovated factory spaces in Beijing’s Art District which now operate as galleries. Featured details include mirrored inlays and over-sized light bulbs creating interest on the curved surface of the seamless GRG panels.

项目坐落于北京标志性的长安街西沿线。CLOU打造的这个商业面积42,000平方米、6层高的商场为门头沟地区提供了一个新的社区商业焦点。 创造了一个极具创意的顶层社交空间。

关键性的设计意图是在顶层提供一个创意性的社交空间。双层拱形的挑高设计灵感融合皇城拱门的传统元素以及798工厂艺术区艺术的现代元素,意在打造具有画廊氛围的创造性空间。曲面GRG是塑造空间特质的主要媒介与材质,镜面反射嵌片与大型泡泡灯在大面积无缝GRG曲面板上创造出有趣的细节,吸引访客纷纷打卡分享社交媒体。

Paradise Walk Beijing Chang’An

北京长安天街